Våra uppdrag

Våra uppdrag

Våra uppdrag inom läkarbemanning och sjuksköterskebemanning


Vi har idag samarbete som innebär att vi får beställningar från nästan alla landsting: Skåne, Halland, Blekinge, Kronoberg, Jönköping, Kalmar, Västra Götaland, Östergötland, Värmland, Sörmland, Gävleborg, Gotland,  Jämtland, Norrbotten, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Uppsala, Stockholm, Dalarna,  och västmanland. Vårt goda rykte sprider sig och vi har många nya spännande samarbeten på gång.


Håll gärna utkik efter kommande nyheter och uppdrag. Med tanke på det stora sommar- och höstbehovet är det en fördel om du registrerar dig idag för att vi ska göra den grundläggande processen färdig och för att du ska få våra mailutskick.

Våra samarbeten


Vi ser inte konkurrenter som konkurrenter utan mer som möjliga samarbetspartners. Vår princip är att vi är beredda att göra allt för att våra kunder, våra läkare och våra kunders kunders ska ha mer nytta av oss och av våra tjänster.


Det gör oss öppna för förslag som kan leda till förbättringar. Vi samarbetar med landsting, privata aktörer, branschkollegor och lojala läkare som ständigt ger oss bra tips på bra specialister. 

Vi är väl insatta i skatteregler som gäller för dig som anställd eller egen företagare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring det.

Vi stöttar dig


Under våra uppdrag stöttar vi dig oavsett vad som händer. Bekvämt boende ordnas av oss vid behov och vi är tillgängliga på jourtelefonen efter arbetstid. Vi följer upp och har en dialog under och efter uppdraget för att kunna fånga upp eventuella förbättringsförslag eller problem som kan dyka upp.


Vårt önskemål är att du ska hålla oss uppdaterade gällande dina önskemål och ledigheter så ska vi jobba aktivt för att hitta uppdrag som passar överens med det du önskar.


Vi erbjuder alla våra läkare årlig genomgång där vi går igenom skatteregler, deklarationsavstäming och andra relevanta frågor som kan dyka upp.